Pse është i rëndësishëm Panairi Virtual Kombëtar i Punësimit?

Ekipi i PortalPune.Com organizon për herë të parë panairin virtual të punësimit për Kosovë dhe Shqipëri.

Duke ditur kërkesat e punëdhënësve për staf të kualifikuar dhe cilësor, ne kemi krijuar platformën e cila ju mundëson gjetjen e punëtorëve që po kërkoni, po ashtu edhe punëkërkuesve gjetjen e punës së dëshiruar.

Panairi Virtual i Punës do të lidhë kompanitë me talentët më të mirë nga Kosova dhe Shqipëria, duke përfaqësuar të gjitha profilet e punës. Formati online ofron një mënyrë të lehtë dhe efektive për të zbuluar talentet më të mirë. Nëse e vlerësoni këtë, kjo do të ju sjellë fuqinë punëtore më të mirë,. Kjo është një ngjarje që do të duhet të merrni pjesë!

Kjo është një mundësi unike dhe e organizuar për herë të parë në Kosovë – Shqipëri, duke ju mundësuar për të rekrutuar stafin për kompaninë/organizatën tuaj nga komoditeti i zyrës ose shtëpisë suaj.

Përfitimet për punëdhënësit

Pse jemi të bindur që ky panair do të kontribuojë në arritjen e synimeve Tuaja?

Për organizimin e Panairit Virtual të Punës kemi marrë përkrahje të ndryshme, ku sponsor medial janë: Telegrafi.com dhe Albeu.com, media elektronike shume te vizituara, po ashtu kemi përkrahje edhe nga kompani/organizata vendore dhe ndërkombëtare, ku me mbështetjen e tyre ky panair do të ketë jehonë mjaftë të madhe.

Ne besojmë fuqishëm se kjo ngjarje do të kontribuojë në promovimin - por edhe të shtojë vlerën e organizatës apo kompanisë Tuaj. Jemi të bindur se kjo ngjarje do të jetë një rast i shkëlqyeshëm për promovimin e shërbimeve Tuaja, si dhe për krijimin e shumë kontakteve të dobishme. Po ashtu së bashku do të ndihmojmë në zvogëlimin e papunësisë në vendin tonë.

Si funksinon paniri virtual?


Vizitoni virtualisht Kompanitë pjesëmarrëse. Qasuni dhe komunikoni drejtpërsëdrejti duke klikuar në Shtandin që ju intereson. Mund të lëvizni në anën e majtë dhe të djathtë për të vizituar shtandet e kompanive.

Vizito një shtand për të parë informacionin e përbashkët nga ekspozuesit ose sponsorët. Ekzistojnë butona të ndryshme navigimit që ju drejtojnë në faqe të ndryshme të internetit. Për të nisur një bisedë të drejtpërdrejtë chat, klikoni në butonin Chat.

Për çdo ndihmë gjatë aktivitetit, vizitoni Networking Lounge dhe hyni në sallën e bisedës për asistencë në kohë reale për çdo çështje teknike ose navigimi.

Rezervo edhe ti vendin tënd, zgjedhe njërën nga pakot e më poshtme

Silver

199 €

 • Fully Customizes Booth
 • 5 Job Postings
 • Up to 2 Recruiter Seats
 • Text Chat Capability
 • Resume Search Fuctionality

Gold

299 €

 • Fully Customizes Booth
 • 10 Job Postings
 • Up to 3 Recruiter Seats
 • Text, Audio and Video Chat Capability
 • Resume Search Fuctionality
 • Full Resume Access Pre and Post Event
 • Full User Report
 • Receive a list of participants after the event (Name, Title, Company, Email)
 • Receive a list of booth visitors after the event (Name, Title, Company, Email)

Platinum

399 €

 • Fully Customizes Booth
 • Unlimited Job Postings
 • Up to 5 Recruiter Seats
 • Text, Audio and Video Chat Capability
 • Resume Search Fuctionality
 • Full Resume Access Pre and Post Event
 • Full User Report
 • Receive a list of participants after the event (Name, Title, Company, Email)
 • Receive a list of booth visitors after the event (Name, Title, Company, Email)
 • Video on TV Screen of Exhibition Hall – up to two minutes – Displayed at 130x80 pixels
 • Branding on Landing Page1 Webinar – 30 minutes each one